• Skolegades skole - Serritslev skole
    Pia Tina Nørgaard den 24-09-2014
    Kommunikationspolitik for Skolegades Skole og Serritslev Skole

Forældreinformation fra skolen:  Forældre sikres relevant og rettidig information om deres barns skolegang, dels gennem generelle informationer fra skolens kontor og klassens lærere, dels gennem direkte henvendelser.
    Responstid:  Skolerne følger kommunens politik med hensyn til responstid på 8 arbejdsdage. Vær opmærksom på at pågældende medarbejder kan være fraværende pga. kursusvirksomhed, sygdom og lignende. Er der ikke respons i løbet af 8 arbejdsdage rettes der henvendelse til skolens kontor på mailadressen: sk@99454545.dk
    Primær kommunikationsflade:   Skoleintra er den primære kommunikationsflade til skolens lærere og pædagoger. Ønsker man at kontakte skolens ledelse gøres dette på deres direkte mailadresse, disse findes på skolens hjemmeside.
    Telefonisk samtale: Ønsker man, som forældre, en telefonisk samtale med en ansat på skolen, retter man henvendelse til vedkommende over skoleintra, eller via barnets kontaktbog, hvorefter man vil blive kontaktet af den pågældende medarbejder.
    Akut kontakt: Har man brug for akut kontakt med en af skolens ansatte sker dette ved at man kontakter skolens kontor, hvorefter man vil blive kontaktet af pågældende medarbejder. Har man brug for akut kontakt udenfor kontorets åbningstid kontaktes en af skolens ledere. Kontorets og ledernes telefonnumre findes på skolens hjemmeside.

Henning Madsen og Jørgen Dyrskjøt Thorsen
    Pia Tina Nørgaard den 24-09-2014
    Lektiecafé og faglig fordybelse:

Indhold:
    Lektiecafé og Faglig Fordybelse, LC/FF, er et tilbud til eleverne, hvor de bl.a. kan lave en del af deres lektier inden de tager hjem fra skole. Der vil fortsat være lektier som skal klares derhjemme.
    LC/FF er bemandet af lærere, pædagoger mm. Der er ikke nødvendigvis personer tilstede som kan hjælpe i alle fag.

Organisering:
    LC/FF er, indtil næste folketingsvalg, frivilligt at deltage i og derfor placeret sidst på dagen. Forordningen vil efter næste valg blive obligatorisk og timetallet kan justeres; det er op til den enkelte skole at vurdere og beslutte herom.

Deltagelse og registrering:
    Vi går som udgangspunkt ud fra at alle elever deltager, men det er forældrene der på dagsbasis bestemmer, om eleverne skal deltage i de timer der er til LC/FF.
    De tilstedeværende lærere/pædagoger registrerer om de forventede elever er tilstede. Tilstedeværelsen gælder hele tidsrammen for lektiecaféen. De elever der mod forventning ikke er tilstede, registreres som ulovligt fraværende, forældrene kontaktes efterfølgende af en af skolens ledere.
    Framelding foregår på skoleintra, på følgende vis, gerne dagen før:

Sådan gør du:
    Vælg menupunktet Dialog
    Vælg derefter Lektiehjælp

De forældre, der har sendt sedler om fritagelse fra lektiecafeen bedes melde fra igen elektronisk, da vi ikke har mulighed for dette.
    Tak!
    LC/FF vil løbende blive evalueret og justeret i opstartsfasen.

Henning Madsen og Jørgen Dyrskjøt Thorsen

Skolegades Skole & Serritslev Skole
sk@99454545.dk

Telefon : 99454822